هیتر کابینتی

هیتر کابینتی هیمورا دیدگاه بگذارید

چرا هیتر کابینتی هیمورا؟

شاید از خودتان بپرسید مابین این همه سیستم گرمایشی چرا هیتر کابینتی هیمورا را انتخاب کنم و این دستگاه نیاز گرمایشی محیط را تا چه حد تامین می کند، جهت شفاف سازی موضوع در این مقاله هیترهای کابینتی را کاملاً بررسی خواهیم کرد. لازم است بدانید هیترهای کابینتی مخصوص محیط های صنعتی و نیمه صنعتی بوده و انواع مختلفی دارند که رایج ترین آنها شامل نوع افقی و عمودی است و به این دستگاه ها هیتر کوره هوای گرم نیز می گویند؛ چرا که در ساخت آنها از کوره ای استیل استفاده شده که مشعل داخل آن قرار می گیرد. با توجه به اینکه هیتر کابینتی قدرت حرارتی بالایی داشته و حرارت را بصورت یکنواخت در محیط منتشر می کند به گزینه ای مناسب برای گرم کردن سالن های بزرگ و مرغداری ها تبدیل شده است.

هیترهای کابینتی هیمورا با سوخت های فسیلی کار می کنند و می توان آنها را مجهز به مشعل گازی، گازوئیلی و یا دوگانه سوز نمود و از قابلیت کانال کشی برخوردارند، بدین سان حرارت تولیدی توسط این دستگاه ها بواسطه کانال کشی به تمامی بخش های سالن منتقل می گردد. این هیترها قابل  نصب به دودکش نیز هستند و آلایندگی هایی که بر اثر احتراق به بار می آیند از طریق دودکش از محیط خارج و به فضای بیرون منتقل می گردند. با توجه به ساختار استانداردی که این هیترها دارند حرارت اندکی از طریق دودکش هدر می رود و می توان گفت این هیترها راندمانی بالا داشته و در کمترین زمان محیط را بصورت یکنواخت گرم می کنند.

هیتر کابینتی

بررسی قطعات هیترهای کابینتی هیمورا

این هیترها نیز همانند سایر سیستم های گرمایشی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند، ولی کیفیت قطعات آنها با دیگر سیستم های مشابه فرق دارد و هیمورا جهت رضایت مشتریان قطعات کاربردی را از برترین برند بازار انتخاب نموده و این عامل دلیل اصلی تمایز بین این هیترها با سایر دستگاه های حرارتی است.

مشعل

مشعل وظیفه دارد هوا و سوخت (گاز یا گازوئیل) را با هم ترکیب و بواسطه عمل جرقه زنی حرارت تولید کند، بگونه ای که سوخت بعد از پاشش با هوا آمیخته شده و جرقه تشکیل می شود، بدین ترتیب شعله تشکیل شده و  حرارت ناشی از آن سبب گرم شدن کوره می شود.

هیتر کابینتی

تابلو برق

تمامی تجهیزات الکتریکی و کلیدهای کنترلی هیتر کابینتی داخل محفظه ای به اسم تابلو برق یا کنترل پنل نصب شده اند و این تابلو تنظیم و کنترل دستگاه را برای کاربر آسان نموده است. تابلو برق از منتقل شدن شوک حرارتی به کاربر جلوگیری می کند.

کوره یا دیگ

حرارت تولیدی توسط مشعل مستقیماً به داخل کوره منتقل می شود، به همین دلیل جنس کوره را از استیل نسوز و نگیر انتخاب نموده ایم تا در برابر حرارت مقاوم باشد.

فن دمنده

در هیترهای کابینتی معمولاً از یک یا دو عدد فن دمنده استفاده می شود و تعداد فن ها در هیتر برحسب ظرفیت دستگاه تعیین می گردد. فن کاربردی با انرژی الکتریکی برق کار می کند و سبب شده حرارت بصورت پرتابی به محیط منتقل شود.

بدنه

بدنه از اصلی ترین بخش تشکیل دهنده هر دستگاه گرمایشی است و تمامی اجزای اصلی دستگاه داخل آن قرار دارند. به همین دلیل استفاده از فلزی مقاوم در ساخت آن حائز اهمیت است و جنس بدنه هیترهای کابینتی از گالوانیزه مستحکم بوده و جهت مقاومت بیشتر و ایجاد جلوه ای ویژه آن را با رنگ کوره ای الکترواستاتیک پوشش داده اند.

پایه های چرخدار

با توجه به اینکه هیتر کابینتی تقریباً حجم بالایی دارد آن را مجهز به پایه هایی چرخدار نموده ایم تا کاربر جهت حمل و جابجایی آن مشکلی نداشته باشد. این چرخ ها دارای ترمز هستند و بعد از استقرار می توان آنها را قفل کرد تا جابجایی نداشته باشد.

پاس های حرارتی

پاس های حرارتی حالت لوله هایی را دارند که عبور حرارت تولیدی توسط مشعل از آنها سبب گرم شدنشان می شود و هر چه تعداد پاس بیشتر باشد مراحل عبور گرما از لوله ها نیز افزایش خواهد یافت در نتیجه راندمان حرارتی افزایش می یابد و تعداد پاس در هر هیتر کابینتی برحسب ظرفیت آن تعیین می گردد.

شاسی

شاسی حکم چارچوب کلی هیتر کابینتی را بر عهده دارد و در افزایش طول عمر دستگاه موثر است؛ چرا که از افت بدنه پیشگیری می کند و شاسی این هیتر از پروفیل مستحکم است.

هیترهای کابینتی از چه مزیت هایی برخوردار است؟

قابلیت کانال کشی در هیترهای کابینتی آنها را به محصولاتی منحصربفرد تبدیل کرده و کاربر می تواند از آن در محیط های مختلف استفاده کند و تمامی آلایندگی ها و گاز منواکسید کربن که مسبب اصلی مسمومیت و گاز گرفتگی هستند از طریق دودکش به بیرون منتقل می گردد؛ به همین دلیل می توان گفت این دستگاه امنیت بالایی دارد.

راندمان حرارتی هیترهای کابینتی بالای 90 درصد است و فن دمنده هوای گرم را با قدرت بالا به محیط پرتاب می کند، به همین دلیل سالن و محیط های بزرگ را به صورت یکنواخت گرم می کند.

هیتر کابینتی

بررسی نقاط ضعف دستگاه

با توجه به اینکه این دستگاه ابعاد بزرگی دارد در محیط های کوچک قابل استفاده نیست و در صورتی که از آن بصورت کانال کشی شده استفاده شود نیاز به نصاب خواهد بود که هزینه بر است، همچنین استفاده از آن بصورت کانال کشی شده راندمان حرارتی را تا حدودی کاهش می دهد.

این دستگاه در حین کارکرد صدا تولید می کند و این به علت وجود فن در آن است و فن ممکن است سبب ایجاد گرد و غبار در محیط نیز گردد.

مقایسه هیتر کابینتی عمودی و افقی

هیترهای کابینتی عمودی و افقی هر دو قابل کانال کشی هستند و بواسطه مشعل حرارت تولید می کنند. انتقال حرارت در هر دوی این هیترها بصورت پرتابی صورت می گیرد و تمامی قطعاتی که در هیتر کابینتی افقی استفاده شده در نوع عمودی نیز وجود دارد و تنها تفاوت این هیتر در شکل ظاهری آنها است، یعنی نوع عمودی بصورت ایستاده طراحی شده و نوع افقی حالتی خوابیده دارد. شما می توانید مطابق با محیط و بر طبق سلیقه خودتان نوع افقی یا عمودی هیتر کابینتی را تهیه کنید.

هیتر کابینتی

هیتر کابینتی چه کاربردهایی دارد؟

این هیتر در محیط های صنعتی و نیمه صنعتی قابل استفاده بوده و در مرغداری ها، سالن های پرورشی و ورزشی، محیط های تفریحی، کارگاه ها و کارخانجات، سوله های بزرگ، گلخانه ها، تعمیرگاه ها، نمایشگاه ها، دامداری ها، مجتمع های بزرگ، مساجد و حسینه ها بیشتر کاربرد دارد، همچنین هیتر کابینتی گزینه ای مناسب برای استفاده در تمامی مکان هایی است که نیاز دارند بخش های مختلف محیط گرم شود و این بدلیل قابلیت کانال کشی این هیتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *